Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Ενημέρωση δικαιούχων για τη διανομή τροφίμων

Ενημέρωση δικαιούχων για τη διανομή τροφίμων Εκτύπωση
 
teba_tree.pngΤο Ν.Π.Δ.Δ «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» του Δήμου Σιθωνίας σε συνεργασία με το πρόγραμμα του ΤΕΒΑ και  ΚΕΑ  διοργανώνει  ΗΜΕΡΙΔΑ  με θέμα την ενημέρωση των δικαιούχων  για τον τρόπο παραλαβής και διανομής τροφίμων και κάθε είδους παροχής που τους παρέχεται μέσω των ανωτέρων προγραμμάτων.


Η « ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ » θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ ΝΙΚΗΤΗΣ  την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου και ώρα 4:00 μμ.


Οι υπεύθυνοι των προγραμμάτων θα σας ενημερώσουν για τις τελευταίες εξελίξεις και τον τρόπο λειτουργίας των προγραμμάτων βάση των νέων οδηγιών που έχουν δοθεί από την Ευρωπαική  Ένωση  καθώς και για οποιαδήποτε βοήθεια μπορείτε να έχετε δια μεσου των προγραμμάτων στα οποία είστε δικαιούχοι.


Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη όπως και των υπεύθυνων των συλλόγων οι οποίοι έχουν στις ομάδες τους άτομα που ανήκουν στα προαναφερθέντα προγράμματα.
Η μεταφορά των δικαιούχων θα γίνει με το Λεωφορείο του Δήμου με αφετηρία  από Αγ.Νικόλαο στάση ΚΤΕΛ στις 15:30  και Ν.Μαρμαρά στις 15:00.


Από Συκιά με το Λεωφορείο της Τουριστικής Επιχείρησης της Κοινότητας Συκιάς στις 15:00 με αφετηρία το Κοινοτικό κατάστημα.


Επίσης μπορείτε να προσέλθετε και με ιδιωτικά αυτοκίνητα έτσι ώστε να μπορεί να γίνει μια πλήρη καταγραφή των μελών από τους υπεύθυνους προς αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος.


Παρακαλούμε όπως επιβεβαιώσετε την παρουσία σας έως την Δευτέρα 19/11/2018 στα τηλέφωνα 23750 20152 ,2375020277 γραφείο «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ».

.

diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg----------------------commcenter.jpg
--------------------- youreurope_ban.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg