Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Ξεκίνησαν τα σεμινάρια για επαγγελματίες του τουρισμού

Ξεκίνησαν τα σεμινάρια για επαγγελματίες του τουρισμού Εκτύπωση
  sem00.jpg

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο σεμινάριο «Εξυπηρέτηση Πελατών και Τουριστών» στη Νικήτη. Ο Δήμος Σιθωνίας για ακόμη μια φορά πρωτοπόρησε με την καινοτόμα θεματολογία και δημιούργησε ένα διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής, κ. Στέλιος Κωστίκας ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την συμμετοχή τους και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ενωμένοι και μορφωμένοι μπορούμε να βάλουμε τη Σιθωνία ψηλά στον τουριστικό χάρτη.


Τα θέματα που αναλύονται στο σεμινάριο αφορούν τα σημεία ελέγχου της καθαριότητας του δωματίου και του εστιατορίου-καφέ, τον τρόπο προσέγγισης του πελάτη, τα σημεία «κλειδιά» που προσδίδουν αξία στην εμπειρία της φιλοξενίας στη Σιθωνία. Η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και η παράλληλη αύξηση του ποιοτικού τουρισμού σε συνδυασμό, θα φέρει επιχειρηματικές ευκαιρίες στην περιοχή της Σιθωνίας και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της.

sem03.jpg
Την οργάνωση των σεμιναρίων ανέλαβε ο σύμβουλος επιχειρήσεων και καθηγητής τουρισμού και γαστρονομίας Γιώργος Παλησίδης, με επιχειρηματική έδρα τη Σιθωνία. Τα επόμενα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στη Συκιά (24-25 Νοεμβρίου), στον Άγιο Νικόλαο (8-9 Δεκεμβρίου) στο Ν. Μαρμαρά (15-16 Δεκεμβρίου).
Για αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο Τουρισμού 23753 50132 και στο 23753 50141.

sem2.jpg

sem01.jpg


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg----------------------commcenter.jpg
--------------------- youreurope_ban.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg