Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Ο Δήμαρχος Ι.Τζίτζιος εγκαινιάσε έργα 5 εκ.ευρώ στον Αγ.Νικόλαο

Ο Δήμαρχος Ι.Τζίτζιος εγκαινιάσε έργα 5 εκ.ευρώ στον Αγ.Νικόλαο Εκτύπωση
 

agioseg1.jpg

Εγκαινιάστηκαν την Κυριακή το Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Νικολάου (κτίριο Ζηνόζη) και τα έργα γενικής ανάπλασης του οικισμού από το Δήμαρχο Σιθωνίας, Ιωάννη Τζίτζιο και τον Πρόεδρο της Κοινότητας, Γιώργο Παρδάλη, ενώ παραρβέθηκαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

 

"Τα έργα αυτά, που ο προϋπολογισμός τους φθάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ, αλλάξαν ριζικά την εικόνα του Αγίου Νικολάου, ο οποίος αναβαθμίζεται και αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο η ομορφιά και η παραδοσιακή αρχιτεκτονική κληρονομιά.  Πιστεύουμε στον τόπο αυτό και στους ανθρώπους του και υλοποιήσαμε έργα και δράσεις που βελτιώνουν τη ζωή όλων, σε δύσκολους καιρούς για τη χώρα και την αυτοδιοίκηση" ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Ιωάννης Τζίτζιος.

 

agioseg2.jpg

Τον Δήμαρχο Σιθωνίας τίμησαν για την προσφορά του στον Άγιο Νικόλαο, το ΔΣ της Δημοτικής Κοινότητας και οι σύσσωμοι οι Σύλλογοι του Αγίου Νικολάου. 

Τις εκδηλώσεις των εγκαινίων πλαισίωσαν η Φιλαρμονική του Δήμου Σιθωνίας, τα χορευτικά του Πολιτιστικού Συλλόγου και η χορωδία γυναικών του Αγίου Νικολάου.

gioseg3.jpg

 

ioseg4.jpg

 

agioseg5.jpg

 

agioseg6.jpg


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg----------------------commcenter.jpg
--------------------- youreurope_ban.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg