Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Ενημέρωση για το Κτηματολόγιο στο Δήμο Σιθωνίας

Ενημέρωση για το Κτηματολόγιο στο Δήμο Σιθωνίας Εκτύπωση
  ktimatol.jpgΑύριο Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 12μμ θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση για το Κτηματολόγιο προς τους επαγγελματίες του Δήμου Σιθωνίας, συγκεκριμένα στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου, στη Νικήτη.

 

 

Ο τελευταίος κύκλος Κτηματογραφήσεων Εθνικού Κτηματολογίου για το υπόλοιπο του Νομού Χαλκιδικής είναι σε εξέλιξη. Η συμμετοχή των πολιτών για υποβολή των εμπράγματων δικαιωμάτων τους στις περιοχές κτηματογράφησης είναι υποχρεωτική, όπως και η συμμετοχή των Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού και Δημόσιου Δικαίου.

Η συλλογή δηλώσεων έχει ξεκινήσει στις 14 Ιανουαρίου 2019 και η ΓΕΩΑΝΑΛΥΣΗ ΑΕ που υποστηρίζει την Κοινοπραξία, που εκπονεί την μελέτη Εθνικού Κτηματολογίου, στο υπόλοιπο του Ν. Χαλκιδικής, διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ εκδήλωση στο Δήμο Σιθωνίας στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δήμου στη Νικήτη, στις 6 Φεβρουαρίου 2019, 12 μμ, προκειμένου να ενημερωθεί ο κάθε ενδιαφερόμενος και να απαντηθούν τυχόν ερωτήματα για την κτηματογράφηση στο υπόλοιπο του Ν. Χαλκιδικής.

 

«Κ/Ξ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ»

Τηλ. 2310496800 e-mail. info@geoanalysis.gr

fax. 2310444499

801 4000 100 για κλήσεις από σταθερό με αστική χρέωση, 231 600 5400 για κλήσεις από κινητό με χρέωση κινητού προς σταθερό

· μέσω της web εφαρμογής ΚΤΗΜΑ.gr Μετά την επικοινωνία με τις παραπάνω εφαρμογές θα λάβετε με SMS ή email με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται

· Ανακοινώσεις μέσω του FACEBOOK στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://fb.com/kthma.chalkidiki/


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg----------------------commcenter.jpg
--------------------- youreurope_ban.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg