Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Let's do it Greece στη Σιθωνία

Let's do it Greece στη Σιθωνία Εκτύπωση
 

lets1.jpgΣχολεία, σύλλογοι και φορείς του Δήμου Σιθωνίας συμμετέχουν και φέτος στην πανελλαδική περιβαλλοντική εκστρατεία «LET’S DO IT GREECE 2019» που τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκοπίου Παυλόπουλου, η οποία διοργανώνεται στη χώρα μας για όγδοη συνεχή χρονιά, θέτοντας ως στόχο το συντονισμένο καθαρισμό περιοχών σε ολόκληρη τη χώρα από εθελοντές.

Την Παρασκευή 5 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι στο χώρο πρασίνου μπροστά από το Δημαρχείο διοργαγνώνουν εκδήλωση το Νηπιαγωγείο Νικήτης και το Δημοτικό Σχολείο Νικήτης στο πλαίσιο του Let's do it Greece. Συνεργάτες οι Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου και ο Σύλλογος "Η παλιά Νικήτη".


Την Κυριακή 7 Απριλίου στις 10.30 το πρωί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Συκιάς "Τα Συκιωτάκια" καλέι τα μέλη και τους φίλους του να συμμετέχουν στον καθαρισμό των παραλιών. Σημείο συνάντησης είναι η κεντρική πλατεία της Συκιάς.

 

Να σημειωθεί ότι δράσεις στο πλαίσιο του προγράμματος υλοποιήθηκαν μέσα στην εβδομάδα από το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου και το Γυμνάσιο Ν. Μαρμαρά.

lets2.jpg

lets1.jpg

diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg----------------------commcenter.jpg
--------------------- youreurope_ban.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg