Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Μήνυμα Δημάρχου

Μήνυμα Δημάρχου Εκτύπωση
  Αγαπητοί επισκέπτες, φίλες και φίλοι,tzitzios2.jpg

Σας καλωσορίζουμε στη Διαδικτυακή πύλη του Δήμου Σιθωνίας και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.

Η λειτουργία της Διαδικτυακής πύλης από τις πρώτες ημέρες του νέου Καλλικράτειου Δήμου Σιθωνίας επιβεβαιώνει την προσπάθεια μας για να βελτιώσουμε την διοικητική ικανότητα του Δήμου μας εφαρμόζοντας ολοκληρωμένα προγράμματα και δίνοντας έμφαση στην προώθηση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Μέσω των δυνατοτήτων που παρέχει το διαδίκτυο για επικοινωνία και εξυπηρέτηση,ο Δήμος μας θα έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τους κατοίκους, τους επισκέπτες και τους φίλους της Σιθωνίας.


Το να καταστήσουμε τη Σιθωνία ψηφιακή περιοχή είναι ένα όραμα που θα προσπαθήσουμε σταδιακά να υλοποιήσουμε, αξιοποιώντας τις δυνατότητες των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και της Κοινωνίας της Πληροφορίας.

Ο Δήμος μας θέλει να θέσει την τεχνολογία στην υπηρεσία του Πολίτη και ταυτόχρονα τον Πολίτη στο επίκεντρο των εξελίξεων των έργων και των δράσεων και της άμεσης επικοινωνίας με τον Δήμο.
Καλή περιήγηση!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΡ. ΤΖΙΤΖΙΟΣ
Δήμαρχος Σιθωνίας Χαλκιδικής
halkidikie copy.jpg sithonia99.jpg

Dear Guests,
Dear Friends,

We welcome you to the Portal of the Municipality of Sithonia and wish you a good tour.
Soon enough, this Portal will provide all the necessary information in English.
Through the possibilities of the Internet for communication and service, our Municipality will have open communication with residents, visitors and friends of Sithonia.
Making Sithonia digital area is a vision that will try to gradually implement, taking advantage of the possibilities of European programs and the Information Society.
We want us to put technology to work with the civilian and the citizen in the middle of projects and activities and direct communication with the City.
Happy browsing!

IOANNIS Tr. TZITZIOS
Mayor of Sithonia, Halkidiki, Greece


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg