Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Εκτύπωση
  saxoleia_psilog.jpgΟλοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις συντήρησης στα σχολικά κτίρια Α΄θμιας και Β΄θμιας εκπαίδευσης του Δήμου Σιθωνίας, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, υπό την επίβλεψη του αρμόδιου αντιδημάρχου Παιδείας, Γιώργου Ψηλογιάννη.

Οι εργασίες άρχισαν από τον Αύγουστο με στόχο να εξασφαλιστούν έγκαιρα και πριν από τη νέα σχολική περίοδο  όλες οι προϋποθέσεις και οι όροι για μια πλήρη και άρτια οργάνωση και στήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας, χωρίς προβλήματα και ελλείψεις.  Με εντολή του Δήμου, τα συνεργεία έδωσαν προτεραιότητα στα θέματα  υγιεινής, ασφάλειας  και  λειτουργικότητας, ενώ έγιναν και παρεμβάσεις αισθητικής αναβάθμισης όπως ελαιοχρωματισμοί κλπ.

Ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος σε δήλωσή του ανέφερε: img_8983.jpg“Ο Δήμος Σιθωνίας προχώρησε έγκαιρα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε η νέα σχολική χρονιά, να μας βρει έτοιμους, σε όλα τα επίπεδα, στη λειτουργία των διδακτικών μονάδων.  Ο Δήμος θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις και κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, όπου απαιτηθούν».

Σημειώνουμε ότι τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011 ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος θα παραβρεθεί στον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά στο Δημοτικό Σχολείο  της Δημοτικής Κοινότητας Ν.Μαρμαρά.

diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg----------------------commcenter.jpg
--------------------- youreurope_ban.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg