Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Εκτύπωση
 
dimotiko_symvoylio011.jpg       Τo τεχνικό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός εσόδων - εξόδων του οικονομικού έτους 2011 του Δήμου Σιθωνίας ψηφίστηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις την Τρίτη 15/3 και την Τετάρτη 16/3.
    Ο Δήμαρχος κ.Ιωάννης Τζίτζιος ανέφερε ότι ο Δήμος Σιθωνίας είναι ο πρώτος Δήμος στη Χαλκιδική που ολοκλήρωσε την κατάρτιση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού του 2011.
    «Ο προϋπολογισμός του 2011 είναι ικανός να ανταποκριθεί στις ανάγκες των δημοτικών και τοπικών μας Κοινοτήτων. Είναι προσαρμοσμένος στα σημερινά δεδομένα της σοβαρής οικονομικής κρίσης και ταυτόχρονα πιστεύουμε ότι είναι ρεαλιστικός, αποτελεσματικός και αποπνέει αισιοδοξία για το μέλλον.

Ι    διαίτερη βαρύτητα δώσαμε στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Σιθωνίας το οποίο περιλαμβάνει νέα έργα, τα οποία θα αλλάξουν την πορεία της Σιθωνίας. Πιστεύουμε ότι θα δημιουργηθούν οι αναπτυξιακές υποδομές που απαιτούνται στην περιοχή μας. Για μας αποτελεί πρόκληση το να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις όποιες δυσχέρειες της εποχής. Με σκληρή δουλειά, με οργάνωση και υπευθυνότητα για τον τόπο μας εργαζόμαστε με συνέπεια για μια νέα αναπτυξιακή προοπτική του νέου Δήμου Σιθωνίας».

diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg