Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow 6ος ΑΓΩΝΑΣ ΨΥΧΗΣ

6ος ΑΓΩΝΑΣ ΨΥΧΗΣ Εκτύπωση
  agonas.jpgΗ Ε.Ε.Ν.Ν. ο «Σίθων» σε συνεργασία με  τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεταμόρφωσης, υπό την αιγίδα του Δήμου Σιθωνίας διοργανώνουν τον 6ο Αγώνα Ψυχής Μεταμόρφωση – Νικήτη, απόστασης 5 χιλιομέτρων, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 11:00π.μ.

   Ο αγώνας αυτός έγινε για πρώτη φορα ανεπίσημα την Δευτέρα 17 Ιουλίου 2006 από 5 κολυμβητές, την ημέρα της τελετής έναρξης του 36ου Διεθνούς διάπλου του Τορωναίου κόλπου. Αφιερώθηκε στη μνήμη του Μιχάλη Γεωργακούδα, αντιπροέδρου της Ε.Ε.Ν.Ν.ο «Σίθων» το 2004 και 2005. Ο Μιχάλης άφησε την τελευταία του πνοή, ξημερώματα της 30ης Οκτωβρίου 2005 στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών. 

   H αγάπη του για τους αθλητές του Διάπλου του Τορωναίου αλλά και για τον ίδιο τον αγώνα ώθησε τα μέλη του Δ.Σ. να κάνουν αυτό το νέο ξεκίνημα.
   "Ελάτε λοιπόν να ενώσουμε αυτά τα δύο χωριά της Χαλκιδικής με την αγάπη μας για τη θάλασσα, και το κολύμπι. Όλοι μαζί ας κάνουμε μια ακόμη προσπάθεια διάδοσης του πραγματικού αθλητικού ιδεώδους μακριά από τις σκοπιμότητες του πρωταθλητισμού, έτσι όπως μας το κληροδότησαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας" είναι το μήνυμα της ΕΕΝΝ ΣΙΘΩΝ.

diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg