Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Ο ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΚΙΑΣ

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΚΙΑΣ Εκτύπωση
  sykia.jpgΘετικά αξιολογήθηκε η τροποποίηση του έργου «Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Συκιάς Δήμου Τορώνης Νομού Χαλκιδικής» στο Ε.Π.ΠΕΡ.Α.Α  με γνωμοδότηση από την αρμόδια επιτροπή επαναξιολόγησης.

Ως εκ τούτου, το μεγάλο έργο κατασκευής του βιολογικού της  Δημοτικής Κοινότητας Συκιάς, προϋπολογισμού 3.300.000  ευρώ θα υλοποιηθεί από το Δήμο Σιθωνίας. Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη".

Ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος σε δήλωσή του αναφέρει:
«Ένα μεγάλο έργο πνοής, το οποίο αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων της Συκιάς μπαίνει στην τελική ευθεία για την υλοποίησή του. 

tzitzios2.jpgΤα προβλήματα που προέκυψαν αναφορικά με τον φορέα υλοποίησης του έργου επιλύθηκαν και δικαιώθηκε  για μια ακόμη φορά ο Δήμος Σιθωνίας. Θέλουμε να βεβαιώσουμε τους συνδημότες μας ότι θα εκτελέσουμε ένα έργο υποδομής με όλους τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης, το οποίο θα είναι υπόδειγμα για τη Δημοτική Κοινότητα Συκιάς.
Στόχος μας είναι να βελτιωθεί η  ποιότητα ζωής των συνδημότων μας αλλά και των επισκεπτών μ’ αυτό το σημαντικό έργο υποδομής, το οποίο μάλιστα  θα συμβάλει ουσιαστικά και στην τουριστική ανάπτυξη του Δήμου μας».

eggrafo001.jpg


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg