Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ Εκτύπωση
  theatro001.jpg    Με στόχο να έρθουν οι μικροί και μεγάλοι δημότες της Σιθωνίας σε επαφή με το θέατρο, η Δημοτική  Κοινωφελής Επιχείρηση Σιθωνίας θέτει τις βάσεις για την ανάπτυξη του θεσμού «Θεατρικό Ημερολόγιο».

   Ο πρώτος μήνας κατά τον οποίο ξεκίνησε πιλοτικά το πρόγραμμα είναι ο «Θεατρικός Δεκέμβρης». Στις πρώτες παραστάσεις που δόθηκαν το Σαββατοκύριακο στον Άγιο Νικόλαο, στη Σάρτη και στη Συκιά, η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή! Σημαντική ήταν η στήριξη που προσέφεραν στη Δημοτική Επιχείρηση, τα Δημοτικά Σχολεία Αγ.Νικολάου, Σάρτης και Συκιάς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάρτης.
theatro002.jpg«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την αποδοχή των συνδημοτών μας της συγκεκριμένης πολιτιστικής πρότασης και θα συνεχίζουμε πιο δυναμικά τους επόμενους μήνες φέρνοντας στη Σιθωνία πολλές και ενδιαφέρουσες θεατρικές παραστάσεις που θα αφορούν μικρούς και μεγάλους» ανέφερε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης κ.Νίκος Χριστοδούλου.

   Η επόμενη θεατρική παράσταση «Παπαδιαμάντη Χριστούγεννα» είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011, στις 19.00 μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Νικήτης με τη στήριξη του Συλλόγου Διδασκόντων.

diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg