Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Ατομικό Παιδικό Τουρνουά Σκακιού Rapid "Σιθωνία 2016"

Ατομικό Παιδικό Τουρνουά Σκακιού Rapid "Σιθωνία 2016" Εκτύπωση
  skaki_16a.jpg

Με επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 21 Μαΐου το Ατομικό Παιδικό Τουρνουά Σκακιού Rapid "Σιθωνία 2016" που διοργάνωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σιθωνίας σε συνεργασία με την ΕΣΣΘ-Χ στο ξενοδοχείο "Athena Pallas Village". Διευθυντής των αγώνων ήταν ο προπονητής της ομάδας του δήμου Σιθωνίας, Μανώλης Γαλάνης, υπεύθυνος κληρώσεων ο πολύπειρος Χρήστος Μπούσιος και διαιτητές οι Νίκος Φρεγγίδης και Βασίλης Πεγιάς.

skaki_16b.jpg

Οι συμμετοχές κινήθηκαν στα περσινά επίπεδα, παρά το ότι είχαν δηλώσει τηλεφωνικά περισσότερα άτομα, γεγονός που αποδίδεται στις αντίξοες καιρικές συνθήκες της ημέρας του τουρνουά. Τα 30 παιδιά που συμμετείχαν ήταν στην πλειοψηφία τους από το δήμο Σιθωνίας, ενώ υπήρχαν συμμετοχές από Πολύγυρο, Μεταμόρφωση, Ορμύλια, Τρίγλια και Θεσσαλονίκη.

Μετά από 5 ιδιαίτερα μαχητικούς γύρους ακολούθησαν οι απονομές όπου απένειμε τα έπαθλα ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης δήμου Σιθωνίας, Γεώργιος Δαλδογιάννης. Μάλιστα απευθύνοντας χαιρετισμό στους γονείς των μικρών σκακιστών τόνισε τις προσπάθειες της Δημοτικής Επιχείρησης σε δύσκολους οικονομικά καιρούς να προσφέρει μία διέξοδο στα παιδιά, μέσω της ποιοτικής ψυχαγωγίας που εγγυάται το σκάκι.skaki_16c.jpgΌσον αφορά τα αποτελέσματα του τουρνουά, πρώτος αναδείχθηκε ο μαθητής νηπιαγωγείου Σκόδρας Κων/νος (Θεσ/νίκη) με το απόλυτο 5/5! Δεύτερος κατετάγη ο Ζαφειρίδης Αθανάσιος (Θεσ/νίκη), ενώ τρίτη η Χαντζαρίδου Ευανθία (Τρίγλια). Με κύπελλο βραβεύτηκε και η Πεγιά Μαρία ως πρώτο κοριτσι εκτός τριάδας. Από το δήμο Σιθωνίας στους 10 πρώτους της γενικής κατάταξης τερμάτισαν οι μαθητές Μεταγγιτσινός Χρήστος (5ος), Χούλης Ιωάννης (7ος), Βελλολάρης Άγγελος (8ος) και Μεταγγιτσινού Δήμητρα (9η).


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg----------------------commcenter.jpg
--------------------- youreurope_ban.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg