Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Τρεις σεφ μαγειρεύουν για καλό σκοπό

Τρεις σεφ μαγειρεύουν για καλό σκοπό Εκτύπωση
  ekies.jpgΤο Ekies All Senses Resort και ο σεφ του, Δημήτρης Παμπόρης, καλούν τους βραβευμένους σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο, Αθηναγόρα Κωστάκο και Δημήτρη Δημητριάδη για να μας μύησουν στις αγαπημένες τους κουζίνες και παράλληλα να ενισχύσουν το έργο της Αγίας Βερονίκη – Σπίτι Στοργής, καθώς μέρος των εσόδων από τις εκδηλώσεις που τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Σιθωνίας, θα διατεθεί στο ίδρυμα που βρίσκεται στον Άγιο Παύλο της Νικήτης.

Έτσι, ο ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος από το αγαπημένο Kastri Bistro βρέθηκε στην κουζίνα του Ekies στις 27 και 28 Αυγούστου. Στη συνέχεια, στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου τη δημιουργική σκυτάλη γεύσης αναλαμβάνει ο Αθηναγόρας Κωστάκος από το βραβευμένο Bill & Coo της Μυκόνου. Και για το τέλος, στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου, ο Δημήτρης Δημητριάδης από το δημοφιλές Artisanal θα κλείσει μοναδικά το Cooking for charity όπως μόνο ο ίδιος γνωρίζει.

Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στο ανανεωμένο Treehouse, το gourmet εστιατόριο του Ekies, με αυστηρά περιορισμένο αριθμό θέσεων που δεν θα ξεπερνά τις 10 ανά βραδιά. Το Treehouse αποτελεί έναν μοναδικό χώρο όπου ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο σεφ του Ekies Δημήτρης Παμπόρης προτείνει ένα degustation menu δημιουργικής Ελληνικής κουζίνας δέκα σταδίων.

Τρία ξεχωριστά γευστικά weekends λοιπόν, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τη μαγειρική τέχνη τριών καταξιωμένων σεφ που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στα γαστριμαργικά δρώμενα της χώρας. Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες: T: +30 23750 91000 info@ekies.gr reservation@ekies.gr

diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg----------------------commcenter.jpg
--------------------- youreurope_ban.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg