Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Συγκέντρωση τροφίμων από τη Δημοτική Επιχείρηση Σιθωνίας

Συγκέντρωση τροφίμων από τη Δημοτική Επιχείρηση Σιθωνίας Εκτύπωση
  trof.jpgΗ Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Σιθωνίας διοργανώνει και φέτος συγκέντρωση τροφίμων, τα οποία θα διανεμηθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Το κοινωνικό αυτό πρόβλημα της ανέχειας και της αδυναμίας συμπολιτών μας να ανταποκριθούν στην προμήθεια ακόμα και βασικών αγαθών, δυστυχώς είναι υπαρκτό. Είναι μοναδική ευκαιρία που δίνεται στον καθένα, εν όψει της εορταστικής περιόδου, να δείξει την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά του, την έννοια του για τον συνάνθρωπό του και εν τέλει την ποιότητα του χαρακτήρα του.


Η Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Σιθωνίας καλεί τους δημότες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα αυτό, ώστε και φέτος ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να καταφέρουμε να δώσουμε ελπίδα σε πολλούς συνανθρώπους μας.


Η διανομή -όπως και πέρυσι- θα γίνει ισομερώς σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα , με διακριτικότητα και σε συμπολίτες μας που έχουν πραγματικό πρόβλημα και που οι ίδιες οι τοπικές κοινωνίες θα υποδείξουν.


Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν μπορούν μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου να απευθυνθούν στα Δημοτικά Καταστήματα σε όλα τα χωριά και στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης στη Νικήτη.


Πληροφορίες στο τηλ. 23750 20151


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg----------------------commcenter.jpg
--------------------- youreurope_ban.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg