Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Ενημερωτική συνάντηση για την κυκλοφοριακή μελέτη στη Νικήτη

Ενημερωτική συνάντηση για την κυκλοφοριακή μελέτη στη Νικήτη Εκτύπωση
 

m2.jpg
Ενημερωτική συνάντηση για  τη νέα κυκλοφοριακή μελέτη στη Νικήτη που θα συμβάλει στην αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού προβλήματος του φαναριού, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σιθωνίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκαν στους δημοτικούς συμβούλους και στους μηχανικούς της περιοχής λεπτομέρειες της μελέτης και έγινε μια ευρύτερη συζήτηση γύρω από τα δεδομένα που προκύπτουν.


Σύμφωνα με τη μελέτη θα δημιουργηθούν τέσσερις κυκλικοί κόμβοι που θα διευθετούν καλύτερα την κυκλοφορία των οχημάτων εντός της Νικήτης, θα δημιουργηθούν επιπλέον χώροι στάθμευσης εκατέρωθεν της επαρχιακής οδού, ενώ θα γίνουν και παρεμβάσεις στις τρεις κάθετες οδούς προς την παραλία.

 


Ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος ανέφερε ότι με την παρέμβαση αυτή θα βελτιωθεί η υφιστάμενη κατάσταση και θα αποσυμφορηθεί σημαντικά η κυκλοφορία, ενώ ευχαρίστησε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την αγαστή συνεργασία.

m1.jpg
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η προγραμματική σύμβαση και η δημοπράτηση του έργου θα γίνουν στην αρχές του νέου χρόνου.

diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg----------------------commcenter.jpg
--------------------- youreurope_ban.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg