Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Με επιτυχία η ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών

Με επιτυχία η ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών Εκτύπωση
  anak1.jpg

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η δράση ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στο Δήμο Σιθωνίας με τη συνεργασία της Ανακύκλωσης Συσκευών ΑΕ.


Από νωρίς το πρωί δημότες και μαθητές των σχολείων του Δήμου τοποθετούσαν στο ειδικό κοντέινερ τις ανακυκλώσημες συσκευές τους, κατανοώντας πλήρως τη σπουδαιότητα της ανακύκλωσης, που εστιάζεται κυρίως στην προστασία του περιβάλλοντος από τις βλαβερές ουσίες αλλά και στην εξοικονόμηση πρώτων υλών για την παραγωγή νέων προϊόντων.

anak2.jpg

"Οι συνδημότες μας γνωρίζουν εδώ και χρόνια τη σημασία της ανακύκλωσης συσκευών και συμμετέχουν ενεργά, γι΄ αυτό κι ο Δήμος Σιθωνίας, πέρα από τα σταθερά σημεία ανακύκλωσης, πραγματοποιεί και ολοήμερες δράσεις για τη συγκέντρωσή τους. Συμβάλλουμε όλοι μαζί στην μείωση των απορρημμάτων, στον περιορισμό της ρύπανσης και στην εξοικονόμηση φυσικών πόρων" ανέφερε ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος.


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg----------------------commcenter.jpg
--------------------- youreurope_ban.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg