Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 3ης ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 3ης ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ Εκτύπωση
 
«Ολοκλήρωση μελέτης ΓΠΣ οικισμού Συκιάς Κοινότητας Συκιάς- ΖΟΕ οικισμού Συκιάς- Κτηματογράφηση, Πολεοδόμηση περιοχών Β΄ κατοικίας Κοινότητας Συκιάς- Εφαρμογή Πολεοδομικής μελέτης περιοχών Β΄ κατοικίας Κοινότητας Συκιάς Ν. Χαλκιδικής»
ΚΥΡΙΩΝ Ή ΝΟΜΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ  ΠΕΡΙΟΧΗ Β΄ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΥΚΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΡΩΝΗΣ.
Έχοντας υπόψη:
α.  Η πρόταση του πολεοδομικού και ρυμοτομικού σχεδίου της Β΄ Φάσης της ενημερωμένης Πολεοδομικής μελέτης που έχει υποβληθεί στο Δήμο μας την 04-12-2017 και αφορά στην  περιοχή Β΄ κατοικίας στην περιοχή Παραλίας Συκιάς, όπως έχει εγκριθεί από το γενικό πολεοδομικό σχέδιο του Δήμου Τορώνης (ΦΕΚ 83/ΑΑΠ/29-2-2008).
β. Την παράγραφο 6 του αρ. 12 του Ν. 1337/1983 «Επέκταση των πολεοδομικών σχεδίων, οικιστική ανάπτυξη και σχετικές ρυθμίσεις» , όπως ισχύει σήμερα.
γ. Την με αρ. πρωτ. 93027/7188/15-11-1994 (ΦΕΚ 877/τ.Β΄/1994) Απόφαση Υπουργού ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ για τον χρόνο και τρόπο δημοσιότητας της πρόσκλησης για υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας.


ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ
Τους φερόμενους κυρίους ή νομείς των ακινήτων που βρίσκονται στην  περιοχή Β΄ κατοικίας στην περιοχή Παραλίας Συκιάς, όπως έχει εγκριθεί από το γενικό πολεοδομικό σχέδιο του Δήμου Τορώνης (ΦΕΚ 83/ΑΑΠ/29-2-2008), να προσέλθουν στο Δημαρχείο του Δήμου Σιθωνίας στη Νικήτη, εντός προθεσμίας 15 ημερών από την τελευταία δημοσίευση της παρούσας, και συγκεκριμένα από Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου έως και Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα από 10.00 έως 14.30, προκειμένου να λάβουν γνώση της Πολεοδομικής Μελέτης όπως ενημερώθηκε από την επεξεργασία των δηλώσεων ιδιοκτησίας και των ενστάσεων που υποβλήθηκαν κατά την 2η ανάρτηση της μελέτης, και να υποβάλουν τυχόν ενστάσεις ή παρατηρήσεις ή και δηλώσεις ιδιοκτησίας σχετικά με το ακίνητό τους.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ
ΤΖΙΤΖΙΟΣ ΤΡ. ΙΩΑΝΝΗΣ

diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg----------------------commcenter.jpg
--------------------- youreurope_ban.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg