Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφίας 'Αποσπάσματα"

Εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφίας 'Αποσπάσματα" Εκτύπωση
  aposp3.jpg 

Τα εγκαίνια της έκθεσης αρχαιολογικής φωτογραφίας του  Σωκράτη Μαυρομμάτη «ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ» πραγματοποιήθηκαν στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Νικήτης. Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Σιθωνίας με κορυφαίους εκπροσώπους του πνευματικού και καλλιτεχνικού γίγνεσθαι και σηματοδοτεί τη σταθερή θέληση της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου, Ιωάννη Τζίτζιου, να παρουσιάσουν σε και επισκέπτες εκδηλώσεις υψηλής πνευματικής και καλλιτεχνικής στάθμης.


Ο Δήμος Σιθωνίας και το Ίδρυμα Παναγιώτη και Έφης Μιχελή παρουσιάζουν την έκθεση στη Νικήτη μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου για εκπαιδευτικούς λόγους, ώστε  να έχουν την  ευκαιρία να την επισκεφθούν και σχολεία της περιοχής.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναφέρθηκε στην έκθεση η υπεύθυνη δραστηριοτήτων του Ιδρύματος, Μαρίνα Τσούλου, ενώ ο προϊστάμενος του Τμήματος Φωτογραφίας του υπουργείου Πολιτισμού, Σωκράτης Μαυρομάτης έκανε μια λεπτομερή ξενάγηση στους παρευρισκόμενους. 


aposp1.jpg
Στην έκθεση παρουσιάζεται ένα μικρό μέρος από το έργο του διεθνούς φήμης φωτογράφου Σωκράτη Μαυρομμάτη, που έχει αφιερώσει τη ζωή του στην «εφαρμοσμένη» αρχαιολογική φωτογραφία, αναπτύσσοντας ένα διάλογο μεταξύ Φωτογραφίας, Αρχαιολογίας, Τέχνης και Αισθητικής.


INFO:
Διάρκεια: έως 30 Σεπτεμβρίου 2019
Ωράριο: Καθημερινά 11.00-13.00,  19.00-22.00
Είσοδος Ελεύθερη
www.mouseionikitis.gr
FB: Museum of Nikiti 
www.michelisfoundation.gr
aposp2.jpg
aposp4.jpg

diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg----------------------commcenter.jpg
--------------------- youreurope_ban.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg