Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow 500.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ

500.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ Εκτύπωση
  asfaltostrwseis_sith-ct.jpeg
 500.000 ευρώ για ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Σιθωνίας
 
Ένταξη του έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2021 εντάχθηκε από τον αρμόδιο Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων το έργο με τίτλο «Αποκατάσταση φθορών Δημοτικού Οδικού Δικτύου Δήμου Σιθωνίας» συνολικού προϋπολογισμού 500.000€. 
 Στο πλαίσιο των παρεμβάσεων θα γίνει αποκατάσταση συστηματικών φθορών που εντοπίζονται κατά μήκος του Δημοτικού Οδικού Δικτύου του Δήμου Σιθωνίας. Συγκεκριμένα, προβλέπεται η αποκατάσταση των ασφαλτικών στρώσεων σε θέσεις αστοχιών, λείανσης, αποσύνθεσης, ρηγματώσεων αυτών ώστε να βελτιωθούν άμεσα οι κυκλοφοριακές συνθήκες κατά μήκος του οδικού δικτύου του Δήμου.
«Πρόκειται για έργο το οποίο θα συμβάλλει καθοριστικά στην αναβάθμιση των συνθηκών κίνησης και εξυπηρέτησης τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών του Δήμου Σιθωνίας. 
Με τη διαρκή και συστηματική προσπάθεια που καταβάλει ο Δήμος Σιθωνίας, κατά την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο του τελευταίου έτους, επιτυγχάνεται η ένταξη σημαντικών έργων στο Π.Δ.Ε. αξιοποιώντας με τον τρόπο αυτόν κάθε δυνατή πηγή χρηματοδότησης προς όφελος της τοπικής κοινωνίας αλλά και των επισκεπτών του Δήμου μας», επισήμανε ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Κυπαρίσσης Ντέμπλας.        


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg----------------------commcenter.jpg
--------------------- youreurope_ban.jpg

dasos_2015_2.jpg