Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΣΥΚΙΑ "ΚΑΠΕΤΑΝ ΧΑΨΑΣ 2011"

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΣΥΚΙΑ "ΚΑΠΕΤΑΝ ΧΑΨΑΣ 2011" Εκτύπωση
  stivos.jpg       1. Ο Γυμναστικός Σύλλογος «η Σιθωνία» και η δημοτική κοινότητα Συκιάς, υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής και του δήμου Σιθωνίας διοργανώνουν αγώνες στίβου στο δημοτικό γήπεδο Συκιάς το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011, ως εξης:. « Καπετάν Χάψας 2011», με την συμμετοχή αγοριών-κοριτσιών Σούπερ μινι(2004-2005-2006), μινι(2001-2002-2003), ΠΠ/Β-ΠΚ/Β(1998-1999-2000), ΠΠ/Α-ΠΚ/Α(1996-1997), απο συλλόγους κυρίως της Χαλκιδικής. Στους αγώνες αυτούς θα πάρουν μέρος,  και μαθητές-τριες από την  ευρύτερη περιοχή του πρώην δήμου Τορώνης, που δεν ανήκουν σε σύλλογο. 
     2 Οι  αγώνες αυτοί σκοπό έχουν: α) Την ανάπτυξη του στίβου στην περιοχή, β) την δημιουργία παραρτήματος του Γυμναστικού Συλλόγου «η Σιθωνία». γ) Την ανεύρεση ταλέντων από τα σχολεία της περιοχής. Οι αθλητές και αθλήτριες θα αγωνισθούν σε δέκα περίπου αγωνίσματα. Λεπτομέρειες και το ωρολόγιο πρόγραμμα των αγώνων στην προκύρηξη.
     3. Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν  στους αγώνες θα πρέπει να βρίσκονται στη γραμματεία του γηπέδου, τουλάχιστον 45’ πριν την έναρξη των αγώνων και να δηλώσουν συμμετοχή, έχοντας μαζί τους ταυτότητα/στοιχεία ταυτότητας και ιατρική γνωμάτευση ότι είναι υγιείς και υποχρεωτικά με αθλητική περιβολή.

4. Στόχος είναι να γίνουν και άλλοι αγώνες στη Χαλκιδική. Αυτό φυσικά θα εξαρτηθεί και από το ενδιαφέρον των Δήμων της Χαλκιδικής, και από την υποδομή  σε αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά και την δημιουργία συλλόγων στίβου. Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, είναι πάντα κοντά στην προσπάθεια κάθε δήμου και αυτό το απέδειξε έμπρακτα  τα τελευταία δέκα χρόνια.
5. Υπάρχει δίψα για τον στίβο στη Χαλκιδική!! Αλλά εμείς οι μεγάλοι δεν φροντίζουμε επαρκώς γι’ αυτό. Για τον λόγο αυτό, σας παρακαλούμε φέρτε τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας στο γήπεδο να αγωνισθούν και εάν δεν θέλουν να αγωνισθούν ας έλθουν να παρακολουθήσουν τα άλλα παιδιά που αγωνίζονται. Ιδιαίτερα απεθυνόμαστε στα σχολεία του δήμου Σιθωνίας, να στείλουν τους μαθητές και μαθήτριες να αγωνισθούν/παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Από την Οργανωτική Επιτροπή

Πληροφορίες: Νίκος Παπαδημητρίου(6942-812871), Ελευθέριος Κανέλης(6972-432152)

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg----------------------commcenter.jpg
--------------------- youreurope_ban.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg