Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα
Αναστολή παρουσίας πολιτών στον Δήμο Σιθωνίας Εκτύπωση
17.03.20
  document-page-001.jpg
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑΣ Εκτύπωση
16.03.20
  page1001_2.jpg
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Εκτύπωση
13.03.20
  jp.jpgΑγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες της Σιθωνίας,

Στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού, ο Δήμος Σιθωνίας κλιμακώνει τα μέτρα πρόληψης που έχει ήδη πάρει και για τα οποία σας έχουμε ενημερώσει, λαμβάνοντας επιπλέον και τα ακόλουθα μέτρα:

- Το ΤΑΜΕΙΟ του Δήμου θα είναι κλειστό για το κοινό και οι πληρωμές προς τον Δήμο για οφειλές κ.λ.π θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω Τραπέζης. Σημειώνεται ότι οι πληρωμές από τον Δήμο προς προμηθευτές, τρίτους κ.λ.π. γίνονται ούτως ή άλλως πάντοτε μέσω Τραπέζης.

- Δήλωση από πολίτες προς την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου για επιπλέον τετραγωνικά ακινήτων, θα υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω internet στην ειδική πλατφόρμα ( https://tetragonika.govapp.gr/ ). Σημειώνεται ότι η προθεσμία για δήλωση επιπλέον τετραγωνικών έχει ούτως ή άλλως παραταθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020.

- Για Πιστοποιητικά και βεβαιώσεις δημοτολογίου (ληξιαρχικές πράξεις, οικογενειακής κατάστασης κ.λ.π) θα πραγματοποιείται τηλεφωνικά η αίτηση στο τηλέφωνο του Δημαρχείου (23753 50100). Ταυτόχρονα με την αίτησή του, ο πολίτης θα ενημερώνεται πότε θα είναι έτοιμο το πιστοποιητικό του για να του αποσταλεί ταχυδρομικά ή να προσέλθει στο Δημαρχείο και να το παραλάβει.

- Για κάθε άλλη υπηρεσία ή συναλλαγή με τον Δήμο ή τα ΚΕΠ, οι πολίτες θα πρέπει προηγουμένως να επικοινωνούν τηλεφωνικά, προκειμένου να εξυπηρετούνται τηλεφωνικά και να ενημερώνονται για τον τρόπο και τις διαδικασίες εξυπηρέτησης, προκειμένου να αποφευχθούν άσκοπες μετακινήσεις.

-Καθιερώνεται η τήρηση βιβλίων επισκεπτών που επισκέπτονται όλα τα κτίρια του Δήμου.

-Ο Δήμος Σιθωνίας θα κάνει πλήρως αποδεκτή την υποβολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όλων των αιτήσεων και των δικαιολογητικών για τα οποία απαιτείται η κατάθεσή τους από τους πολίτες, προκειμένου να μη χρειάζεται να προσέρχονται στις υπηρεσίες μας.

-Σε ό,τι αφορά στο κεντρικό πρωτόκολλο και τις κατά τόπους κοινότητες που έχουν προσέλευση και εξυπηρέτηση κοινού, καθιερώνουμε ωράριο εξυπηρέτησης και διεκπεραίωσης στις υποθέσεις που αποτελούν έκτακτη ή επείγουσα ανάγκη, 11.00 π.μ. με 2.00 μ.μ.

-Σε περίπτωση που κατά την τηλεφωνική επικοινωνία δεν είναι δυνατή η πλήρης εξυπηρέτηση του πολίτη, αυτός θα συνεννοείται με τον αρμόδιο υπάλληλο για την εξυπηρέτησή του με προσέλευση στο Δημαρχείο ή την Δημοτική Υπηρεσία. Κατά την είσοδο στο Δημαρχείο θα υπάρχουν βασικά μέτρα πρόληψης, για τα οποία αρμόδιος υπάλληλος θα παρευρίσκεται στην είσοδο, θα δίνει οδηγίες και θα τηρεί το βιβλίο επισκεπτών.

Σημειώνουμε ότι κανένα από τα προληπτικά μέτρα που παίρνει το Κράτος και η Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να αποδώσει, αν οι πολίτες δε δείξουν υπευθυνότητα, προστατεύοντας τον εαυτό τους και τους οικείους τους και τηρώντας τα μέτρα που λαμβάνονται. Ο Δήμος θα συνεχίσει να σας ενημερώνει για ό,τι προκύπτει και εν γένει να λαμβάνει κάθε απαραίτητο μέτρο, προκειμένου να αποφύγουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την εξάπλωση του κορωνοϊού στην περιοχή μας.

Γραφείο Δημάρχου
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ Εκτύπωση
13.03.20
  kentrakoinot1.png               Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σιθωνίας ενημερώνει τους πολίτες ότι παρατείνεται η ισχύς εγκριτικών αποφάσεων για ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και επίδομα στέγασης- Αναστολή προθεσμιών διαδικασίας χορήγησης επιδόματος γέννησης


Ανακοίνωση ΥΔΟΜ Δήμου Σιθωνίας Εκτύπωση
13.03.20
  page1001.jpg
Δε φοβόμαστε, προστατευόμαστε! Εκτύπωση
13.03.20
  koronoios-anakoinosi_2_20200312_1452430950.png
Κλείσιμο όλων των σχολείων για 14 ημέρες λόγω κορωνοϊού Εκτύπωση
10.03.20
 
jp.jpg

Ο Δήμος Σιθωνίας στο πλαίσιο του σχεδίου για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του Κορωνοϊού που εφαρμόζει το Υπουργείο Υγείας , ανακοινώνει το κλείσιμο των παιδικών / βρεφονηπιακών σταθμών και των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας /Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην επικράτεια του Δήμου από αύριο Τετάρτη 11/3 και για τις επόμενες 14 μέρες. Το μέτρο είναι προληπτικό και σκοπό έχει την μείωση της εξάπλωσης του ιού ενώ συστήνεται από το Υπουργείο Υγείας οι γονείς να περιορίσουν τα παιδιά. 

Αναστέλλεται η λειτουργία των ΚΑΠΗ Εκτύπωση
09.03.20
  x1583750606877438610.jpg.pagespeed.ic.cr9_iyh621.jpg

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των νέων προληπτικών μέτρων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας, θα παραμείνουν κλειστά τα ΚΑΠΗ του Δήμου Σιθωνίας για τις επόμενες 4 εβδομάδες.

Σκοπός είναι η προστασία των ευπαθών ομάδων και η γενικότερη πρόληψη και ασφάλεια της υγείας τους.

Ο Δήμος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές και φορείς και για ο,τιδήποτε ανακύψει θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση. 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Εκτύπωση
10.03.20
 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

(για την υπ’ άριθ. πρωτ. 3141/10-3-2020  διακήρυξη μίσθωσης ακινήτου)

                                                                                                                                                                                                                   Νικήτη, 10.03.2020

                                                                                                                                                                                          Αριθ. Πρωτ: 3141

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ 

Μίσθωση ακινήτου, για την στέγαση  των γραφείων της κοινότητας Νικήτης.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Προκηρύσσει δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για την στέγαση των γραφείων της Κοινότητας Νικήτης .

 Το ακίνητο πρέπει:

  • να βρίσκεται στον οικισμό της Νικήτης ,
  • να έχει έκταση από 70 έως 80 τετραγωνικά μέτρα
  • να βρίσκεται πλησίον του Δημαρχείου .
  • Ο χώρος θα πρέπει να διαθέτει τις προϋποθέσεις για την διαμόρφωση αξιοπρεπούς, καθαρού περιβάλλοντος ,ενώ ως δημόσια υπηρεσία θα πρέπει να παρέχει την δυνατότητα εξυπηρέτησης του κοινού από πλευράς υγιεινής
  • Το μίσθιο πρέπει να διαθέτει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης του κτηρίου σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και
  • Να διευκολύνει την ασφαλή στάση περισσότερων του ενός οχημάτων . 

Θα εκτιμηθεί θετικά εφόσον υπάρχει πρόσωπο του ακινήτου σε κεντρική οδό.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης.

Οι προσφορές ενδιαφέροντος αποστέλλονται στην αρμόδια δημοτική υπηρεσία, στη διεύθυνση που αναφέρεται παρακάτω, και παραδίδονται στη συνέχεια στην αρμόδια επιτροπή του άρθρου 7 του ΠΔ 270/81, η οποία με επιτόπιο έρευνα, κρίνει περί της καταλληλότητος των προσφερομένων ακινήτων και περί του αν ταύτα πληρούν τους όρους της οικείας διακηρύξεως, συντασσομένης σχετικής εκθέσεως, εντός δέκα (10) ημερών από της λήψεως των προσφορών. Οι λόγοι αποκλεισμού ακινήτου τινός αιτιολογούνται επαρκώς στην έκθεση.

Πληροφορίες για τη δημοπρασία  παρέχονται από την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών , ημέρες Δευτέρα –Παρασκευή  και ώρες : 9:00-14:00.  Διεύθυνση : Νικήτη 63088 ,Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σιθωνίας Τηλέφωνο:.2375 3 50124 FAX.23750 20220.

Τα έξοδα δημοσίευσης της διακήρυξης βαρύνουν τον εκμισθωτή.

diakirixi_-prosklisi_misthosis_dk_nikitis

 entypo_ekdilosis_endiaferontos

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΝΤΕΜΠΛΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ


 

 

Προληπτική απολύμανση των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων Εκτύπωση
10.03.20
  foto_apol_sithonia.jpg
Σας ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος Σιθωνίας, στο πλαίσιο των γενικών αναγκαίων προληπτικών μέτρων που έχουν ληφθεί για την προστασία των πολιτών του δήμου μας, πρόκειται να διενεργήσει προληπτική απολύμανση των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων (νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, γυμνάσια, λύκεια) καθώς και σε όλους τους παιδικούς σταθμούς και τις κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις (κλειστά γυμναστήρια, αποδυτήρια δημοτικών γηπέδων κτλ) σε συνεργασία με εξειδικευμένο συνεργείο, το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020. 
Σημείωση: Την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά. 
                                                                                                                                                                                                                           ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ενημέρωση σχετικά με τον Κορωνοϊό Εκτύπωση
28.02.20
  8-guidelines-web-gr953-page-001.jpgΣε απόλυτη συνάρτηση με την βάση πληροφοριών και ενημέρωσης του Υπουργείου Υγείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, και σε συνέχεια της ενημέρωσης από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προχώρησε σε έκδοση οδηγιών σχετικά με την νόσο COVID-19.

 

Η ενημερωτική προσπάθεια εντάσσεται στην καμπάνια "ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ - ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ - ΑΣΠΙΔΑ ΜΑΣ Η ΓΝΩΣΗ"

Κορωνοϊός Covid 19 – Χρήσιμες Οδηγίες:

https://www.civilprotection.gr/el/koronoios-covid-19-hrisimes-odigies

 

 

diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg----------------------commcenter.jpg
--------------------- youreurope_ban.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg