Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα
Προμήθεια δύο καινούριων φορτωτών πλάγιας ολίσθησης Εκτύπωση
29.08.19
 

Ο Δήμος ΣΙθωνίας θα προχωρήσει στην προμήθεια  δύο (2) καινούριων φορτωτών πλάγιας ολίσθησης.
Τα μηχανήματα θα είναι έτοιμα προς χρήση.
Η προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται σε 70.000,00 € (με ΦΠΑ) και θα βαρύνει την σχετική πίστωση του οικονομικού έτους 2018.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Πράξη παράδοσης προς τη νέα Δημοτική Αρχή Δήμου Σιθωνίας Εκτύπωση
29.08.19
  Θέμα:  Πράξη παράδοσης


Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων σας την 1η Σεπτεμβρίου 2019, σάς ενημερώνουμε και εγγράφως για όσα σάς παραδίδουμε – έργα υποδομής και εξοπλισμό- στο Δήμο Σιθωνίας. Πρόκειται κυρίως για έργα, τα οποία όπως γνωρίζετε, πετύχαμε να υλοποιήσουμε με πολύ κόπο και θέσαμε τις βάσεις για έναν σύγχρονο Δήμο Σιθωνίας, καλά οργανωμένο με άρτιες υποδομές.


Σε ένα εξαιρετικά δύσκολο οικονομικό περιβάλλον υλοποιήθηκαν μεγάλα έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, για τα οποία υπήρξε προγραμματισμός, αδιάκοπη παρακολούθηση για την εκπόνηση των μελετών, αγωνία και πολλές ώρες δουλειάς για το σχεδιασμό, την ωρίμανση και την υλοποίησή τους με βάση τις ανάγκες του τόπου και την αναπτυξιακή στρατηγική μας.
Δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα και υλοποιήθηκε ένα μεγάλο έργο με συνεχή και ακούραστη προσπάθεια και δαπανήθηκαν μεγάλα ποσά που άλλαξαν την εικόνα του τόπου μας προς το καλύτερο.

ΣΙΘΩΝΕΙΑ 2019 την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου Εκτύπωση
27.08.19
  sithoneia1.jpg

 

Η 18η διεθνής συνάντηση ρίψεων “Σιθώνεια” θα διεξαχθεί την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 16:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Νικήτης.

 

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν παιδικοί αγώνες Στίβου προς τιμήν του Νίκου Παπαδημητρίου.

 

Τα «Σιθώνεια» διοργανώνει ο Γυμναστικός Σύλλογος «η Σιθωνία», υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, με την συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, τη στήριξη του Δήμου Σιθωνίας, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Σιθωνίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και επιχειρήσεων που υποστηρίζουν τη διοργάνωση.

Συγχαρητήρια επιστολή Ι. Τζιτζιου στη νέα Δημοτική Αρχή Εκτύπωση
26.08.19
  tzitzios2.jpg

Θέμα: Συγχαρητήρια επιστολή


Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Με την ευκαιρία της ορκωμοσίας σας για την ανάληψη των καθηκόντων σας ως νέος Δήμαρχος, θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου και εύχομαι καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνετε εσείς και οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και Σύμβουλοι των Κοινοτήτων. 
Σε μία κρίσιμη για το Δήμο Σιθωνίας συγκυρία απαιτείται περισσότερο από ποτέ, συναίνεση, ενότητα δυνάμεων και ειλικρινής συνεργασία. Εξάλλου η αποτύπωση της λαϊκής βούλησης για την εκλογή σας, γέννησαν ελπίδες και προσδοκίες στους συνδημότες μας για το μέλλον του τόπου.
Σας παραδίδουμε ένα μεγάλο και σημαντικό έργο που επιτελέστηκε στο Δήμο Σιθωνίας και άλλαξε ριζικά την εικόνα της περιοχής.  Τώρα, αναλαμβάνετε την ευθύνη να οδηγήσετε τη Σιθωνία σε ένα καλύτερο αύριο, να αντιμετωπίσετε με επιτυχία τα προβλήματα και να ανταποκριθείτε στις αγωνίες των δημοτών. 
Από την πλευρά μου θα είμαι πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της θητείας σας.
Κατανοώντας το δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε, εύχομαι η θητεία σας να είναι αποτελεσματική, γόνιμη και ουσιαστική για την πορεία του Δήμου Σιθωνίας. 
Καλή δύναμη και επιτυχία.

Ιωάννης Τρ. Τζίτζιος
Δήμαρχος Σιθωνίας

Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Σιθωνίας Εκτύπωση
25.08.19
  orkomosia1.jpg

Παρουσία των νέων δημοτικών συμβούλων και των συμβούλων των Κοινοτήτων, συγγενών και αυτοδιοικητικών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι η τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής του δήμου Σιθωνίας για την νέα αυτοδιοικητική περίοδο.

 

Ο νέος δήμαρχος Σιθωνίας, Κυπαρίσσης Ντέμπλας στο χαιρετισμό του ανέφερε ότι ξεκινάει μια νέα δημοτική περίοδος όπου όλοι πρέπει να προχωρήσουν με πνεύμα συνεργασίας και ενότητας.

"Συναισθανόμενοι το μέγεθος της ευθύνης, είμαστε αποφασισμένοι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του τόπου και και προσδοκίες όλων για το καλό του τόπου μας"υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Ντέμπλας. 

 

Μεγάλη επιτυχία του Δήμου Σιθωνίας η ένταξη του Νερόμυλου Εκτύπωση
08.08.19
  neromylos.jpg

 

Εγκρίθηκε το έργο «Αποκατάσταση και επανάχρηση συγκροτήματος Νερόμυλου Μεταγγιτσίου» με προϋπολογισμό 600.000 ευρώ μέσω του τοπικού προγράμματος CLLD/ LEADER Ν. Χαλκιδικής  που διαχειρίζεται η ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ.ΑΕ


Ο Δήμος Σιθωνίας είχε θέσει ως στόχο την αποκατάσταση του Νερόμυλου Μεταγγιτσίου και κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου, καθώς είχε προετοιμαστεί με άρτιες μελέτες και υπέβαλε μια ολοκληρωμένη πρόταση, η οποία κρίθηκε καλύτερη στο μέτρο αυτό.

Ορκωμοσία νέας δημοτικής αρχής Δήμου Σιθωνίας Εκτύπωση
05.08.19
 

H ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Σιθωνίας, Κυπαρίσση Ντέμπλα, των νεοεκλεγέντων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων, και των εκλεγέντων προέδρων κοινοτήτων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 και ώρα 11.30 π.μ, στο Αμφιθέατρο του Επαγγελματικού Λυκείου Νικήτης.

Έκθεση φωτογραφίας «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ» του Στ.Καλαφάτη Εκτύπωση
26.06.19
 

arxip_afisa.jpgΟ Δήμος Σιθωνίας, με ιδιαίτερη χαρά και τιμή παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ» του Στράτου Καλαφάτη, ένα μοναδικό εικαστικό ταξίδι στις υδάτινες πολιτείες του Αιγαίου.

Η έκθεση είναι συμπαραγωγή του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης και φιλοξενείται στον Τεχνοχώρο ΑΠΟΘΗΚΗ μετά την παρουσίασή της στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στο Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 στις 9 το βράδυ.

Μετά την εργασία «ΆΘΩΣ/ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ», αποτελεί το δεύτερο μέρος της τριλογίας του δημιουργού, σε ένα work in progress που θα ολοκληρωθεί με την εργασία «ΦΙΛΙΠΠΟΙ». Η έκθεση θα παραμείνει από τις 29 Ιουνίου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου στον Τεχνοχώρο ΑΠΟΘΗΚΗ στην παραλία της Νικήτης και κατόπιν θα ξεκινήσει την εγχώρια και ευρωπαϊκή της περιοδεία.

Εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφίας 'Αποσπάσματα" Εκτύπωση
24.06.19
  aposp3.jpg 

Τα εγκαίνια της έκθεσης αρχαιολογικής φωτογραφίας του  Σωκράτη Μαυρομμάτη «ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ» πραγματοποιήθηκαν στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Νικήτης. Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Σιθωνίας με κορυφαίους εκπροσώπους του πνευματικού και καλλιτεχνικού γίγνεσθαι και σηματοδοτεί τη σταθερή θέληση της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου, Ιωάννη Τζίτζιου, να παρουσιάσουν σε και επισκέπτες εκδηλώσεις υψηλής πνευματικής και καλλιτεχνικής στάθμης.


Ο Δήμος Σιθωνίας και το Ίδρυμα Παναγιώτη και Έφης Μιχελή παρουσιάζουν την έκθεση στη Νικήτη μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου για εκπαιδευτικούς λόγους, ώστε  να έχουν την  ευκαιρία να την επισκεφθούν και σχολεία της περιοχής.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναφέρθηκε στην έκθεση η υπεύθυνη δραστηριοτήτων του Ιδρύματος, Μαρίνα Τσούλου, ενώ ο προϊστάμενος του Τμήματος Φωτογραφίας του υπουργείου Πολιτισμού, Σωκράτης Μαυρομάτης έκανε μια λεπτομερή ξενάγηση στους παρευρισκόμενους. 

Ενάλιος Διάπορος, Έκθεση Φωτογραφίας στον Όρμο Παναγίας Εκτύπωση
24.06.19
  445.jpgΓια 4η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται στον Όρμο Παναγίας το φεστιβάλ της  Ιουλιανής Πανσελήνου.
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας του φωτογράφου Γιάννη Χολογγούνη. Το θέμα της έκθεσης είναι ο υποβρύχιος πλούτος της ευρύτερης περιοχής της Νήσου Διάπορος! 
Διοργάνωση Δήμος Σιθωνίας και επιμέλεια του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.
Η έκθεση θα διαρκέσει από 16/7 έως 31/8/2019 και ώρες λειτουργίας 19:30-24:00.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 16/7/2019 και ώρα 20:30!
Ρύθμιση οφειλών Εκτύπωση
18.06.19
 

Ο Δήμος Σιθωνίας, στο πλαίσιο του Ν. 4611/2019 (ΦΕΚ 73/17.05.2019 τεύχος Α') «Ρύθμιση οφειλών προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, τη Φορολογική Διοίκηση και τους Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού, Συνταξιοδοτικές Ρυθμίσεις Δημοσίου και λοιπές ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές διατάξεις, ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων και άλλες διατάξεις», ανακοινώνει τη ρύθμιση οφειλών που έχουν βεβαιωθεί ή θα βεβαιωθούν έως και δύο (2) μήνες από την έναρξη ισχύος του Ν.4611/2019, ήτοι έως και 16.07.2019.


Στον ανωτέρω Νόμο ορίζεται ότι οι αιτήσεις υποβάλλονται το αργότερο εντός τεσσάρων (4) μηνών από την έναρξη ισχύος του Ν. 4611/2019, δηλ. έως 16.09.2019 (άρθρο 111 Ν. 4611/2019).

Συγκεκριμένα:

diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg----------------------commcenter.jpg
--------------------- youreurope_ban.jpg

dasos_2015_2.jpg