Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα
Νέα παράταση στις δηλώσεις για τα αδήλωτα τετραγωνικά Εκτύπωση
31.08.20
  platforma-tetragonika.jpg
 Νέα παράταση στις δηλώσεις για τα αδήλωτα τετραγωνικά
Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου
 
Για τη νέα παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων τετραγωνικών που δεν είχαν δηλωθεί στους Δήμους, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους, με ανακοίνωσή του ο Δήμος Σιθωνίας.

Όπως γνωστοποίησε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, καταληκτική ημερομηνία για την εν λόγω διαδικασία είναι η 30ή Σεπτεμβρίου 2020.
Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου για τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Εκτύπωση
28.08.20
  ntemplas-photo-b_final.jpg
 "Ο κόπος και οι προσπάθειες ανταμείβονται"
Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Σιθωνίας για τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Τους επιτυχόντες σε Σχολές και Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης συγχαίρει ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Κυπαρίσσης Ντέμπλας, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Όπως υπογραμμίζει -μεταξύ άλλων- ο κ. Ντέμπλας, η σχολική χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για τους υποψήφιους, οι οποίοι κλήθηκαν να προετοιμαστούν εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου
 

Πρόσληψη εποχικού προσωπικού στο Ν.Π.Δ.Δ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» Εκτύπωση
27.08.20
 
Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» του Δήμου Σιθωνίας, που εδρεύει στη Νικήτη Ν. Χαλκιδικής, ανακοινώνει ο συγκεκριμένος φορέας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τρεις θέσεις ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ και μία θέση ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.


Η υποβολή των αιτήσεων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 και θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020.
Προσλήψεις προσωπικού καθαριότητας σχολείων Εκτύπωση
24.08.20
  118287548_974661746383930_4846360923080298693_n.jpg
 Δήμος Σιθωνίας: Προσλήψεις προσωπικού καθαριότητας σχολείων
Από 25 έως 28 Αυγούστου οι αιτήσεις

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 12 ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Σιθωνίας ανακοινώνει η Δημοτική Αρχή.

Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής σε συνεδρίαση Εκτύπωση
21.08.20
 
Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, του Δήμου Σιθωνίας, καλεί τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, σε τακτική συνεδρίαση, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 75 Ν.3852/2010, στις 25/08/2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00, που θα διεξαχθεί στο Δημαρχείο Σιθωνίας, για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων πάνω στα ακόλουθα θέματα της ημερησίας διατάξεως:

1. Έγκριση πρακτικού ανοικτής διαδικασίας για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου κατασκευής του έργου «Επισκευή-Συντήρηση Κτηρίου Γυμνασίου-Λυκείου Αγ. Νικολάου»
 
2. Έγκριση πρακτικού ΙΙ ανοικτής διαδικασίας, ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «Βελτίωση-Αναβάθμιση Δικτύου Αγροτικής Οδοποιίας Περιοχής "Λιβροχιό" Δήμου Σιθωνίας»
 
3. Έγκριση Πρακτικού κατακύρωσης διαγωνισμού για στέγαση γραφείου της Κοινότητας Νικήτης»
 
4. Ορισμός δικηγόρου για αγωγή Αθανασίου και Πολυξένης Αδάμ
 
5. Αύξηση μισθώματος κτιρίου στο Ν. Μαρμαρά
 
6. Μείωση τελών κοινοχρήστου χώρου (Ν. 4688 άρθρο 65 παρ.3)
 
7. Απόσυρση από την κυκλοφορία οχημάτων του Δήμου
 
8. Σύσταση Παγίας Προκαταβολής                                                     Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

         Ντέμπλας Κυπαρίσσης
Ενημέρωση για τη μη διεξαγωγή λαϊκών αγορών λόγω λήψης έκτακτων μέτρων Εκτύπωση
21.08.20
 
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος του Δήμου Σιθωνίας, Βασίλειος Ζήσιος ενημερώνει επαγγελματίες και καταναλωτές ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ 3461/19.08.2020, τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τη Χαλκιδική, προβλέπεται μεταξύ άλλων και η αναστολή λειτουργίας λαϊκών αγορών και υπαίθριων αγορών για δέκα (10) ημέρες, από Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020 και ώρα 6.00 π.μ. έως και τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 και ώρα 6.00 π.μ., στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού.

Επισυνάπτεται το σχετικό έγγραφο.    
 
Ο Δήμος Σιθωνίας τίμησε τον πρωταθλητή Νίκο Χριστοδουλή Εκτύπωση
20.08.20
  plaketa-ntemplas.jpg
 Ο Δήμος Σιθωνίας τίμησε τον πρωταθλητή Νίκο Χριστοδουλή
Πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου  ΑμεΑ

Με μία λιτή εκδήλωση ο Δήμος Σιθωνίας βράβευσε τον πρωταθλητή Νίκο Χριστοδουλή από τον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής, καθώς πρόσφατα πέτυχε ακόμη μία διάκριση. Συγκεκριμένα, σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ στα 10.000μ. κατηγορίας 44 με 1 ώρα 04.21.86, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΟΠΑΠ 2020, που διεξήχθη από τις 31 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ και ήταν μία διοργάνωση της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΟΑΜ-ΑμεΑ). 
Μήνυμα του Δημάρχου Σιθωνίας για τον Δεκαπενταύγουστο Εκτύπωση
14.08.20
  kyparisshs_ntemplas_dhmarxos_sithonias.jpg
  "Με τη βοήθεια της Παναγίας να ξεπεράσουμε την πρωτοφανή υγειονομική κρίση"
Μήνυμα του Δημάρχου Σιθωνίας για τον Δεκαπενταύγουστο

Στην πρωτοφανή δοκιμασία που βιώνει η ανθρωπότητα από την πανδημία, αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στο μήνυμά του για τη γιορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου, ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Κυπαρίσσης Ντέμπλας.
Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου   

Ενημέρωση από την Πυροσβεστική για τα πρόστιμα σε περίπτωση χρήσης φωτιάς Εκτύπωση
14.08.20
  logopyx.jpg
 Ενημέρωση από την Πυροσβεστική για τα πρόστιμα σε περίπτωση χρήσης φωτιάς
Έλεγχοι με στόχο την πρόληψη πυρκαγιών

Σε ισχύ παραμένουν οι σχετικές πυροσβεστικές διατάξεις που αφορούν την επιβολή προστίμων για την πρόληψη πυρκαγιών. Σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Χαλκιδικής υπογραμμίζει τα ακόλουθα:

Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για περιορισμό των πυρκαγιών υπαίθρου και των αρνητικών τους επιπτώσεων, με σκοπό την προστασία της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας αλλά και του φυσικού περιβάλλοντος, και λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας Covid 19 και των απαγορεύσεων που αυτά επιβάλλουν, καθώς και της υπερσυγκέντρωσης πολιτών σε υπαίθριους χώρους αναψυχής και παραλίες, ενημερώνουμε ότι προσωπικό της Υπηρεσίας μας διενεργεί διαρκείς ελέγχους για την πρόληψη πυρκαγιών, οι οποίοι εντείνονται κατά τις νυχτερινές ώρες.


Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής σε συνεδρίαση Εκτύπωση
12.08.20
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, του Δήμου Σιθωνίας, καλεί τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, σε τακτική συνεδρίαση, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 75 Ν.3852/2010, στις  14/08/2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα  10:00, που θα διεξαχθεί στο Δημαρχείο Σιθωνίας, για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων πάνω στα ακόλουθα θέματα της ημερησίας διατάξεως:

1. Έγκριση πρακτικού του έργου ΕΠΙΣΚΕΥΗ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

2. Παραλαβή –έγκριση της Μελέτης με τίτλο «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΣΥΚΕΑΣ, ΔΗΜΟΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΥΚΕΑΣ»

3. Υποβολή Πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΛΙΕΙΑ & ΘΑΛΑΣΣΑ 2014-2020», Προτεραιότητα 4 «Αύξηση της απασχόλησης και της εδαφικής συνοχής» η οποία συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΘΑ                                                     Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

         Ντέμπλας Κυπαρίσσης

Ενισχύεται ο στόλος του Δήμου Σιθωνίας Εκτύπωση
11.08.20
  xomatourgika-1.jpg
 Ενισχύεται ο στόλος του Δήμου Σιθωνίας
Παραλαβή δύο χωματουργικών μηχανημάτων μέσω του "ΦιλόΔημος ΙΙ"

Δύο νέα μηχανήματα έργου προστίθενται στο στόλο του Δήμου Σιθωνίας, με χρηματοδότηση από το ειδικό πρόγραμμα ενίσχυσης των ΟΤΑ Α' βαθμού του υπουργείου Εσωτερικών "ΦιλόΔημος ΙΙ".

Πρόκειται για δύο εκσκαφείς-φορτωτές που θα ενισχύσουν τον υφιστάμενο εξοπλισμό στις δύο επί μέρους Δημοτικές Ενότητες Σιθωνίας και Τορώνης.


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg----------------------commcenter.jpg
--------------------- youreurope_ban.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg