Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα
Διανομή νωπών προϊόντων σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ Εκτύπωση
19.06.20
 

teba620.jpg 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διανομή νωπών προϊόντων σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου στη Νικήτη

Στη διανομή προϊόντων στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ θα προχωρήσουν το Ν.Π.Δ.Δ. "Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" του Δήμου Σιθωνίας και η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, την Πέμπτη 25 Ιουνίου από τις 10:00 το πρωί έως τη 1.00 μετά το μεσημέρι, στις αποθήκες του Πρώην Αγροτικού Συνεταιρισμού στη Νικήτη Χαλκιδικής.

Κάθε ωφελούμενος θα παραλάβει τα εξής Νωπά προϊόντα:

ΚΡΕΑΣ ΧΟΙΡΙΝΟ:       Τεμάχια  1  Βάρος:  1,0 kg

ΚΡΕΑΣ BOEIO:          Τεμάχια  1  Βάρος:   1,0 kg

ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ:              Τεμάχια  1  Βάρος:   0,5 kg

ΤΥΡΙ ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ:    Τεμάχια  1  Βάρος:  0,5 kg

Συνολικό βάρος προϊόντων ανά ωφελούμενο:  3 κιλά.

Κάθε αίτηση αποτελούμενη από δύο έως έξι μέλη θα παραλάβει επιπλέον τα εξής προϊόντα:

ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ:       Τεμάχια  2  Βάρος:  2,0 kg

Κάθε αίτηση αποτελούμενη από τέσσερα έως έξι μέλη θα παραλάβει επιπλέον τα εξής προϊόντα:

ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ:       Τεμάχια  3  Βάρος:  3,0 kg

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει το Α.Μ.Κ.Α. τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Αν δεν προσέλθει ο ίδιος ο δικαιούχος, ο εκπρόσωπός του να έχει εξουσιοδότηση.

Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως πολυμελών οικογενειών), απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο, για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:    

Για το Δήμο Σιθωνίας:  2375020152

Για την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής:  2371351442

Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων 

Κ. Ντέμπλας: "Να στηριχθούν οι δομές Υγείας της Σιθωνίας" Εκτύπωση
19.06.20
 
  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κ. Ντέμπλας: "Να στηριχθούν οι δομές Υγείας της Σιθωνίας"
Συμμετοχή του Δημάρχου Σιθωνίας σε σύσκεψη στην 4η ΥΠΕ για τον Covid-19

Οι δράσεις αντιμετώπισης της κρίσης του κορωνοϊού την καλοκαιρινή περίοδο στο Νομό Χαλκιδικής, ήταν το θέμα συνάντησης που συγκάλεσε η 4η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) Μακεδονίας και Θράκης, στα γραφεία της στη Θεσσαλονίκη.

Στη σύσκεψη συμμετείχε ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Κυπαρίσσης Ντέμπλας, ο οποίος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής προς τις μονάδες της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας της περιοχής, λόγω και της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού.

Ταυτόχρονα, ο κ. Ντέμπλας υπενθύμισε τις πάγιες ανάγκες ενίσχυσης τόσο του Κέντρου Υγείας Αγίου Νικολάου με τα Περιφερικά Ιατρεία Νικήτης και Νέου Μαρμαρά όσο και του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Συκιάς, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στις ελλείψεις που παρατηρούνται στο ΕΚΑΒ.

"Η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να συμβάλει στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της προς την κατεύθυνση της στήριξης των δημόσιων δομών Υγείας και σε πιθανά προβλήματα που θα προκύψουν στη διάρκεια της θερινής περιόδου, ειδικά φέτος που η χώρα μας δοκιμάζεται σκληρά εξαιτίας του Covid-19. Ως Δημοτική Αρχή θα είμαστε δίπλα στην 4η ΥΠΕ ώστε από κοινού να διαχειριστούμε κάθε έκτακτη κατάσταση. Παράλληλα, απευθύνω για πολλοστή φορά έκκληση προς την Πολιτεία να ενισχύσει με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό το Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου -δίνοντας ταυτόχρονα "ανάσα" στα Περιφερικά Ιατρεία Νικήτης και Νέου Μαρμαρά- καθώς και το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Συκιάς, ώστε να καλύπτονται οι αυξημένες ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης. Ιδίως, η περιοχή της Συκιάς, η οποία είναι απομακρυσμένη, πρέπει να προσεχθεί ώστε η τοπική κοινωνία να έχει απρόσκοπτη πρόσβαση στις υπηρεσίες του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Ζωτικής σημασίας είναι και η ενίσχυση του ΕΚΑΒ με πληρώματα και ασθενοφόρα σε έναν τόπο με γεωγραφικές ιδιομορφίες, όπου η παραμικρή καθυστέρηση μπορεί να κοστίσει ανθρώπινες ζωές", επισήμανε ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Κυπαρίσσης Ντέμπλας.
Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων 
ntemplas-ky-agiounikolaou-mx.jpg
Ο Δήμος Σιθωνίας αναβαθμίζει αισθητικά το Ν. Μαρμαρά Εκτύπωση
18.06.20
  neos_marmaras_drone_1_1.png
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Σιθωνίας αναβαθμίζει αισθητικά το Ν. Μαρμαρά
Πρόταση ύψους  600.000 ευρώ στο "ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ"

Έμφαση στην περιβαλλοντική και αισθητική αναβάθμιση οικισμών και κοινοτήτων δίνει η Δημοτική Αρχή Σιθωνίας, αξιοποιώντας χρηματοδοτικές ευκαιρίες που δίνονται μέσα από τομεακά προγράμματα υπουργείων και άλλες διαθέσιμες πηγές.
 
Το Δημοτικό Συμβούλιο στην χθεσινή συνεδρίασή του ενέκρινε την υποβολή πρότασης στον Άξονα Προτεραιότητας 1 (Α.Π.1) «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ 2019» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» 2019-2020 του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, που εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο του Πράσινου Ταμείου.

 
Η προτεινόμενη δράση φέρει τον τίτλο "ΑΝΑΠΛΑΣΗ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΧΩΡΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΩΝΟΣ Ο.Τ 21 ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΡΜΑΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑΣ", συνολικού προϋπολογισμού 596.000,00€ στο Μέτρο 1. «Σύνθετες αστικές αναπλάσεις», Δράση 1.1 «Ολοκληρωμένα έργα αναπλάσεων κοινόχρηστων χώρων και χώρων πρασίνου».

 
Στην εισήγησή του στη διάρκεια της συνεδρίασης, ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Κυπαρίσσης Ντέμπλας, ανέλυσε το περιεχόμενο της παρέμβασης,  το οποίο αφορά την ανάπλαση και τη λειτουργική-αισθητική αναβάθμιση υφιστάμενου κοινόχρηστου χώρου πρασίνου στο Οικοδομικό Τετράγωνο 21 του Νέου Μαρμαρά, στην περιοχή με το τοπωνύμιο «Τουριστικά».

 
"Ο γενικός σχεδιασμός του έργου περιλαμβάνει φύτευση, φωτισμό, χώρους στάσης, θέασης και ανάπαυσης για τους επισκέπτες του χώρου καθώς και πρόβλεψη χώρων υπαίθριας άθλησης. Η υλοποίηση του έργου θα αναβαθμίσει συνολικά την περιοχή και σε συνδυασμό με τις λοιπές γειτονικές αθλητικές και λιμενικές εγκαταστάσεις θα αποτελέσει ένα ολοκληρωμένο έργο ανάπλασης της συγκεκριμένης –ιδιαίτερα τουριστικής περιοχής– του οικισμού του Νέου Μαρμαρά και εν γένει του Δήμου Σιθωνίας", επισήμανε ο κ. Ντέμπλας.

 
Σημειώνεται ότι το μέγιστο ποσό χρηματοδότησης της Πράξης, σύμφωνα και με τον πληθυσμό του Δήμου Σιθωνίας ορίζεται στο ποσό των 261.970 ευρώ και η υπόλοιπη δαπάνη θα καλυφθεί από πόρους του Δήμου.

"Ως Δημοτική Αρχή επιχειρούμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο κάθε χρηματοδοτική δυνατότητα που προέρχεται είτε από εθνικούς, είτε από ευρωπαϊκούς πόρους, προς όφελος των συνδημοτών μας και των πολυάριθμων επισκεπτών. Η έγκριση της συγκεκριμένης πρότασής μας και η υλοποίηση του έργου θα συμβάλλει στην αναβάθμιση ενός σημαντικού τμήματος του Νέου Μαρμαρά. Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί ώστε όλες οι Κοινότητες της Σιθωνίας να αποκτήσουν τις απαραίτητες υποδομές, οι οποίες αφενός θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων και αφετέρου θα προσδώσουν ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στα χωριά μας, επιτυγχάνοντας τη μεταξύ τους ισόρροπη ανάπτυξη", δήλωσε ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Κυπαρίσσης Ντέμπλας.


Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
Διπλή έκθεση ζωγραφικής στη Νικήτη Εκτύπωση
16.06.20
 

invitation.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

Τη διπλή έκθεση ζωγραφικής με τίτλο “ΚΑΤΑΛΛΑΓΗ” παρουσιάζει ο Δήμος Σιθωνίας σε συνεργασία με την Εταιρία Μακεδονικών Σπουδών. Η έκθεση θα λειτουργήσει στον Τεχνοχώρο “ΑΠΟΘΗΚΗ” στη Νικήτη Χαλκιδικής.


Ο καταξιωμένος δημιουργός Πάνος Παπανάκος που πέρασε στην ιστορία της ελληνικής ζωγραφικής με το μοναδικό του ύφος, «συνομιλεί» με τον ταλαντούχο σύγχρονο εικαστικό Χρήστο Γουσίδη σε ένα μοναδικό διάλογο αυθεντικής ελληνικής ζωγραφικής.  

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 19 Ιουνίου, στις 9.00 το βράδυ και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου για εκπαιδευτικούς λόγους, ώστε να έχουν την ευκαιρία να την επισκεφθούν τόσο σχολεία της περιοχής όσο και όλης της Χαλκιδικής.
Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Σιθωνίας με κορυφαίους εκπροσώπους του πνευματικού και καλλιτεχνικού χώρου και σηματοδοτεί τη σταθερή θέληση της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του Δημάρχου, Κυπαρίσση Ντέμπλα να παρουσιάσουν σε κατοίκους και επισκέπτες εκδηλώσεις υψηλής πνευματικής και καλλιτεχνικής στάθμης.


Ενισχύονται οι Υπηρεσίες Πυρόσβεσης στο Δήμο Σιθωνίας Εκτύπωση
16.06.20
 

104117046_1334407043399747_280014420714288013_n.jpg                                                                                                                         Νικήτη, 16/06/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μία νέα υπηρεσία του Πυροσβεστικού Σώματος έρχεται να προστεθεί στην περιοχή της Σιθωνίας, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών της αντιπυρικής περιόδου.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, στη διάρκεια σύσκεψης στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο, ανακοίνωσε την ίδρυση και λειτουργία 6 συνολικά Εποχικών Πυροσβεστικών Κλιμακίων στο νομό, ένα εκ των οποίων αφορά την Κοινότητα Σάρτης, του Δήμου Σιθωνίας.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα με απόφαση του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας  παραχωρήθηκε κτίριο που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Σάρτης και το οποίο έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για τη λειτουργία της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Η τελική επικύρωση αναμένεται να γίνει στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στις αρχές Ιουλίου πρόκειται να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Εποχικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

“Με ικανοποίηση χαιρετίζουμε την απόφαση του αρμόδιου υπουργείου και της φυσικής ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος για την ίδρυση  Εποχικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου στη Σάρτη. Πρόκειται για μία δομή απολύτως αναγκαία για τον τόπο μας, η οποία θα συμβάλλει στην έγκαιρη αντιμετώπιση περιστατικών πυρκαγιάς και βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο στο νότιο άκρο της Σιθωνίας, μια περιοχή με υψηλή δασοκάλυψη.

Θα ήθελα να επισημάνω την άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των εμπλεκόμενων υπηρεσιών. Καταβάλλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη δημιουργία του εν λόγω Κλιμακίου και στο μέτρο των δυνατοτήτων μας βρισκόμαστε δίπλα στα Σώματα Ασφαλείας διευκολύνοντας το έργο τους.

Θέλω να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου προς τον υφυπουργό κ. Ν. Χαρδαλιά για το γεγονός ότι έχει θέσει σε πρώτο πλάνο τη Σιθωνία και τη Χαλκιδική στον τομέα της πυροπροστασίας με την ευχή αυτό το καλοκαίρι ο τόπος μας να βγει αλώβητος είτε από πυρκαγιές είτε από ακραία καιρικά φαινόμενα”, δήλωσε ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Κυπαρίσσης Ντέμπλας.

 

Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Εκτύπωση
04.06.20
 

document-page-001.jpg    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«ΜΕΛΕΤΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ ΣΙΘΩΝΙΑΣ»

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΙΚΡΩΝ ΦΟΡΤΩΤΩΝ ΠΛΑΓΙΑΣ ΟΛΙΣΘΗΣΗΣ Εκτύπωση
28.05.20
  received_285505862583614.jpeg

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο του Δήμου Σιθωνίας από την αρμόδια επιτροπή η παραλαβή δύο καινούριων μικρών φορτωτών πλάγιας ολίσθησης της εταιρίας BOBCAT μοντέλο S510.

Πρόκειται για καινούριους φορτωτές νέας γενιάς, υπερτροφοδοτούμενοι, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, μεγάλης ισχύος 47 HP που έρχονται να προστεθούν στον στόλο των μηχανημάτων έργων του Δήμου.

Τα ανωτέρω μηχανήματα ένα για την Δ.Ε Σιθωνίας και ένα για την Δ.Ε Τορώνης αναμένεται να εξυπηρετήσουν  τις υπηρεσίες και το τεχνικό προσωπικό του Δήμου σε ένα μεγάλο εύρος εργασιών όπου τα μεγάλα μηχανήματα δε μπορούν να λειτουργήσουν λόγο όγκου.

Την χρηματοδότηση της προμήθειας  ύψους 70.000 ευρώ  είχε εξασφαλίσει ο Δήμος  μέσα από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ μαζί με δύο ακόμη προμήθειες. Δύο καινούριων απορριμματοφόρων 16κμ και δύο μεταχειρισμένων εκσκαφέων-φορτωτών. 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Εκτύπωση
27.05.20
  document-page-001_2.jpg
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΑΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ 28/5/2020 Εκτύπωση
27.05.20
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝΝ ΛΑΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ  28/5/2020 ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ 29-5-2020
 
ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΔΙΑΔΟΣΗ ΣΤΗΣ  ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ (ΦΕΚ 943/20-3-2020).
 
Διαχείριση ογκωδών αποβλήτων,Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) Εκτύπωση
25.05.20
                                                           

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ταχ. Δ/νση: 630 88 Νικήτη

Πληροφορίες: Καραδήμου Δήμητρα

Τηλ. 23753/50124        

Fax: 23750/23244

E-mail: dimkaradimou@yahoo.gr     

 

Νικήτη, 05-05-2020

Αρ. πρωτ. 4975

 

                                           ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ                                                

                   

   Ο Δήμαρχος Σιθωνίας Χαλκιδικής Ντέμπλας Κυπαρίσσης έχοντας υπόψη  τις διατάξεις του Ν.4412/2016 και τις διατάξεις του Ν. 3463/2006 άρθρο 209, προκηρύσσει ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ σύμφωνα με την 73/2018 απόφάση της Οικονομικής Επιτροπής, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή), για την εκτέλεση της εργασίας με τίτλο Διαχείριση ογκωδών  αποβλήτων, Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) και  στερεών μη επικίνδυνων αποβλήτων ιστορικών αποθέσεων του Δήμου Σιθωνίας, σύμφωνα με την 07/2020 μελέτη του  της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου. Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτές προσφορές που είναι  στο σύνολό της μελέτης και όχι σε μέρος αυτής.

          Για την έγκυρη συμμετοχή στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης, κατατίθεται από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς (προσφέροντες),  εγγυητική επιστολή συμμετοχής ύψους δύο τοις εκατό (2%) επί της αξίας του συνόλου της μελέτης, χωρίς Φ.Π.Α. ήτοι  ποσού των 4.031,80 ευρώ

          Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών μέσω του συστήματος ΕΣΗΔΗΣ είναι η 24/05/2020 και ώρα 22:00

           Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο Δημοτικό κατάστημα του Δήμου Σιθωνίας, που βρίσκεται στη Νικήτη, ΤΚ 63088, ενώπιον της αρμοδίας Επιτροπής τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών, δηλ την 29/05/2020 και ώρα 12:00 π.μ, μέσω των αρμόδιων πιστοποιημένων στο σύστημα οργάνων της Αναθέτουσας Αρχής, εφαρμοζόμενων κατά τα λοιπά των κείμενων διατάξεων για την ανάθεση δημοσίων συμβάσεων και διαδικασιών.

            Το σύνολο των τευχών του διαγωνισμού θα βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου στη διεύθυνση: www.dimossithonias.gr από την ημερομηνία δημοσίευσης της προκήρυξης στον ελληνικό τύπο καθώς και στην διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. όπου έλαβε τον παρακάτω Συστημικό Αριθμό

 

 

 

Ο Δήμαρχος

 

Κυπαρίσσης Ντέμπλας

1._diakhryxh

ΕΠΙΣΚΕΥΗ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ Εκτύπωση
20.05.20
 
 
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

Του έργου : ΕΠΙΣΚΕΥΗ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 
Ο Δικαιούχος Δήμος ΣΙΘΩΝΙΑΣ, προκηρύσσει ανοικτό δημόσιο ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό για το έργο: ΕΠΙΣΚΕΥΗ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
με προϋπολογισμό: 342.550,30 Ευρώ (με ΦΠΑ 24%).
Το έργο συντίθεται από τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών:
  • Kατηγορία ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ , με προϋπολογισμό 276.250,25 € (δαπάνη εργασιών, ΓΕ & ΟΕ ,απρόβλεπτα ).
  • CPV: [45214200 2]
  • Κατασκευαστικές εργασίες για σχολικά κτίρια και
  •  Κωδικός NUTS: EL512
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ)
μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.
Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή.
Οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr ή www.eprocurement.gov.gr
του ΕΣΗΔΗΣ μέχρι την 29η ΜΑΪΟΥ 2020 καταληκτική ημερομηνία και ώρα 22:00 ,στην Ελληνική γλώσσα, σε ηλεκτρονικό φάκελο.
Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 5η ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 πμ .
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ και που είναι εγκατεστημένα σε:
α) σε κράτος μέλος της Ένωσης,
β) σε κράτος μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),
γ) σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα
Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και
δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την
Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.
Η παρούσα Περίληψη Διακήρυξης δημοσιεύεται στον Ελληνικό Τύπο, σύμφωνα με το άρθρο 66 του Ν. 4412/2016 και αναρτάται στο πρόγραμμα
«ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και στο ΚΗΜΔΗΣ. Τα τεύχη του διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο “ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί”
της πύλης www.promitheus.gov.gr, στο ΚΗΜΔΗΣ,
καθώς και στην ιστοσελίδα του δήμου Σιθωνίας (www.dimossithonias.gr).
Το κόστος δημοσίευσης της διακήρυξης το επιβαρύνεται ο ανάδοχος.
Το σύστημα υποβολής των προσφορών είναι το σύστημα με επιμέρους ποσοστά έκπτωσης κατά την παρ.2α του άρθρου 95, του Ν.4412/2016.
Για την συμμετοχή στον διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς, κατά τους όρους
ης παρ. 1 α) του άρθρου 72 του ν. 4412/2016, εγγυητικής επιστολής συμμετοχής, που ανέρχεται στο ποσό των 5.525,01 ευρώ.
Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι εννέα (9) μήνες.
Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σιθωνίας, σύμφωνα με το Ν. 3852/2010.
Το έργο χρηματοδοτείται από το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ , και τον Δήμο Σιθωνίας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να πάρουν οι ενδιαφερόμενοι από το Δικαιούχο Δήμο Σιθωνίας,
αρμόδιος υπάλληλος Καραδήμου Δήμητρα (τηλ.: 2375350124 Φαξ: 2375023244, email: dimossithonias@gmail.com , τις εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Ο Δήμαρχος
Ντέμπλας Κυπαρίσσης
 
diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg----------------------commcenter.jpg
--------------------- youreurope_ban.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg